Dränering Västerås

RING OSS - 021-372 47 73

Stenläggning

En stenmur och en stenbelagd uppfart.

Viktigt underhåll som dränering i Västerås i all ära, men ibland vill man göra något bara för att det är fint. En stenmur eller härlig stenbelagd terass kan ge hela din trädgård ett lyft! Vi har lång erfarenhet i branschen och kan tillgodose alla dina behov av markarbeten. Kontakta oss för en offert på stenläggning, dränering i Västerås, eller någon annan typ av markarbeten!

Stenläggning i Västerås

Sten är ett underbart material som går att använda till många saker! Uteplatser, uppfarter, gångar, murar, trappor, listan kan göras hur lång som helst. Vi kan förändra hela atmosfären omkring ditt hus med vår eleganta stenläggning. Som markarbetare älskar vi även sten av en annan orsak: dess dränerande egenskaper. Vi använder stenkross när vi utför dränering i Västerås för att säkerställa att vattnet rinner ner till dräneringsrören som det ska. Sten är fantastiskt!

Vår breda erfarenhet och kompetens inom alla typer av markarbeten kommer väl till pass när du anlitar oss för stenläggning i din trädgård. Precis som när vi jobbar med dränering i Västerås krävs det en hel del förberedelser inför stenläggning och vi är proffs på att schakta jord och skaffa material som markduk, grus och fogsand av högsta klass.

Experter på markarbeten

Det finns ingenting som går upp mot ett väl utfört arbete av professionella markarbetare. Stenläggning och dränering i Västerås är det vi är absolut bäst på, men vi kan även hjälpa er med exempelvis enskilt avlopp och anläggning av husgrund. När det gäller enskilt avlopp och dränering i Västerås kan du även utnyttja ROT-avdraget.

Kundnöjdhet är något som är oerhört viktigt för oss och vi jobbar stenhårt för att ge våra kunder ett personligt bemötande och bästa möjliga service. Vi levererar alltid lösningar av högsta kvalitet, oavsett vad det råder för förutsättningar på platsen.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

021-372 47 73

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Stenläggning


logo-image

Om Oss

VI är experter på dränering i Västerås. Låt oss ta hand om ditt hus så håller det längre!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 021-372 47 73

Hitta hit