Dränering Västerås

RING OSS - 021-372 47 73

Dränering

Dränering i Västerås. En gräsmatta i ett villaområde har grävts upp med grävskopa.

Med vår långa erfarenhet kan vi få till en förstklassig dränering i Västerås oavsett vilka markförhållanden som råder på platsen. Med en fungerande dränering förlängs livslängden på ditt hus markant, och du slipper oroa dig för fuktskador. Kontakta oss för dränering i Västerås!

Stabil dränering i Västerås

Ditt hus utsätts konstant för vatten och fukt från vädrets makter och grundvattnet i marken. För att huset ska stå länge och inte ta skada av naturens element krävs en väl fungerande dränering. Vi kan hjälpa dig med det!

Vi har lång erfarenhet av dränering i Västerås och har jobbat med alla varianter av husgrunder, i alla typer av markförhållanden. Ovanliga eller svåra förutsättningar är inget som avskräcker oss, utan vi sporras snarare av utmaningen. Vi garanterar att vi kan ordna din dränering i Västerås på bästa tänkbara sätt. Att hjälpa människor att ta hand om sina hem är något vi verkligen brinner för.

Dränering i Västerås – så går det till

Hos oss är kunden alltid i fokus och du får gärna ställa frågor om det är något du undrar om dränering i Västerås. När vi jobbar med dränering i Västerås ser vi gärna att du som kund kan hänga med i processen och förstå vad det egentligen är som händer och vad det är vi gör när vi gräver upp ett 1 meter brett dike runt hela ditt hus. Kortfattat kan man säga att vi bygger din dränering i Västerås av 3 delar: dräneringsrör, fuktskydd och dränerande lager av stenkross.

  • Dräneringsrören ska ligga på en nivå som är under husgrundens lägsta punkt. Rören är perforerade med små hål där vatten kan sippra in för att sedan ledas bort i rören. Det är viktigt att rören är placerade med en lutning bort från huset.
  • Fuktskydd är en viktig del av en framgångsrik dränering i Västerås. Vi sätter upp skivor på utsidan av källarväggarna som fungerar som både fuktskydd och isolering. Vi använder oss ofta av märket Isodrän som har mycket fördelaktiga egenskaper och fungerar utmärkt för dränering i Västerås.
  • Slutligen så täcker vi hela kalaset med ett lager av dränerande stenkross. På så sätt ser vi till att vattnet rinner ner till dräneringsrören istället för att sugas upp av jorden och ligga kvar intill huset.

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du behöver dränering i Västerås som du kan lita på. Som privatperson har du även rätt till ROT-avdrag för dränering i Västerås.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

021-372 47 73

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Stenläggning


logo-image

Om Oss

VI är experter på dränering i Västerås. Låt oss ta hand om ditt hus så håller det längre!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 021-372 47 73

Hitta hit