Dränering Västerås

RING OSS - 021-372 47 73

Om oss

Ett dräneringsrör i ett grusfyllt dike.

Vi på TMJ Entreprenad AB är Sveriges mest engagerade markarbetare! Vi brinner för att hjälpa våra kunder med dränering i Västerås så att deras hus håller längre. Tobias Michael Johansson grundade företaget 2020, men trots att bolaget är ungt har vi lång erfarenhet i branschen. Vi kan erbjuda en lång rad tjänster inom markarbeten förutom dränering i Västerås. Välkommen att kontakta oss för en offert!

Tjänster vi erbjuder

Vi strävar efter att ha Sveriges nöjdaste kunder och därför utför vi alltid våra jobbuppdrag så omsorgsfullt och noggrant det bara går. Anlitar du oss för dränering i Västerås så kan du lita på att jobbet blir ordentligt gjort. Även om vår förstklassiga dränering i Västerås är något som verkligen utmärker vårt företag så erbjuder vi även en rad andra tjänster, som vi självklart utför med samma hängivenhet! Du kan anlita oss för:

  • Stenläggning
  • Enskilt avlopp
  • Husgrunder
  • Stenmurar och stentrappor
  • Övriga markarbeten

Kontakta oss idag så berättar vi mer! Flera av våra tjänster ger rätt till ROT-avdrag.

Kunden i centrum

Vi jobbar mest med privatpersoner, men det händer att vi även tar uppdrag för företagskunder. Oavsett så känner vi oss lika hedrade för varje kund som ger oss förtroendet att utföra omfattande markarbeten som dränering i Västerås. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Målet är att de som väljer att anlita oss för dränering i Västerås inte bara ska bli nöjda med vår yrkesskicklighet, men också känna att vi bryr oss på riktigt.

Att hjälpa människor är mer än ett jobb för oss. Vad du än behöver inom markarbete och dränering i Västerås så kan vi ordna det. Välkommen att kontakta oss för en offert!

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

021-372 47 73

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Stenläggning


logo-image

Om Oss

VI är experter på dränering i Västerås. Låt oss ta hand om ditt hus så håller det längre!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 021-372 47 73

Hitta hit